Idag har vi haft en sjukt bra dag.
Jag sov till 9:00, klev upp. Matheus och Rikard var redan uppe.
Vi käkade frukost och sedan vid 11:00 kom Tiina och Sirwan. Vi drog en kopp kaffe/thé och sedan packade vi in oss i bilen. Körde till Surahammar hem till mamma och lämnade Matheus där. Min älskade mor skulle alltså vara barnvakt. Så jävla underbart att hon ställer upp.

ja, sedan drog vi nästan direkt.
Vägen från Surahammar dit vi skulle till var fan inte lätt.
Vi körde kringelikrokvägar tamejfan i en timme. Sedan körde vi helt åt helvete. MEN….vi fick syn på ett övergivet industriområde. Typ kalkbrott eller liknande.
Utanför själva huvudbyggnaden fanns det en del mindre hus. Alla ingångar var tyvärr igenbommade så vi fotade lite utomhus bara.
Väl inne i huvudbyggnaden (stängslet var uppklippt) så kom vi in i ett GIGANTISKT bygge.
Tog massor med kort som ni förstår.
Hade sån lust att gå upp för stegen upp till taket (där fanns det lite fler rum) men stegen dit var lång, bant och hög. Ingen idé att ens försöka.

Sedan så åkte vi vidare för att hitta ”fototgrafens stuga”
Hade kollat lite på en karta på eniro så vi hade inget exakt att gå efter. Huset syns ju knappt på kartan och alla som vet vart det ligger vill inte berätta exakt.
Men vi hittade. Ställde bilen en bit bort, fick gå igenom skog och mark som värsta bärplockarna. Gården var stor med 2 hus, en lada och ytterligare två andra förrådsbyggen. Genom dom elaka brännässlorna så kom vi fram till dörren. Trappan upp till dörrn var borta så vi tog en planka för att komma in.
Hur det ser ut vet nu ju redan (bilder finns ju) Helt otroligt ställe.
Man ställer sig frågan: Varför lämnade dom huset såhär?
Fina möbler som finns kvar och kläder som hänger framme.
Flydde dom i panik? Dog dom? Flyttade och orkade inte bry sig?

Vi spenderade en del tid där inne, fanns mycket att se på.
Huset har MASSOR med potential att bli fint. Så vackra rum och härlig arkitektur. Franska dörrar mellan rummen, kakelugnar och vedugn där de bakades bröd för länge sedan.
Hade jag pengar så skulle jag fan köpa huset.

Utanför fanns ytterligare ett hus. Lätt att komma in genom dörren men inte längre än så. Huset var fullproppat av gamla möbler. Helt sjukt hur dom lyckats lasta upp grejerna på det viset. Har dom liksom börjat i ena hörnet och fortsatt ut mot dörren? Sedan bara stangt till och kastat nyckeln??
Vore intressant att veta.
Fick i alla fall veta att kvinnan på en stor svartvit bild som fanns i huset är skådespelerskan Eva Henning. Hon spelade på 40-talet.
Kul med lite info.

Ja, sen började det regna rätt rejält så vi drog oss tillbax.
Stannade till på Burger King på vägen hem till västerås. Drog hem till oss och åt som grisar. Sedan drog Tiina och Sirwan hem, jag och rikard drog till Surahammar för att hämta Matheus.
Hade saknat den lille krabaten!! Han låg och sov i sin fina resesäng när vi kom. Nerbäddad som den bebis han är. Sov så gott, älskar att se honom sova.
Men men, eftersom vi var tvugna att dra så väckte vi Matheus, klädde på hnoom, packade ihop och drog hem.
Köpte lite julmust och godis till kvällen.

Matheus sover som en gris.
Snart ska jag med göra det.
Imorgon kommer Jani och heli till klockan 14:00 och fikar med oss. Ska bli skitkul!!!

Tack Tiina och Sirwan för en härlig dag!!!!
Tack mamma (och Peter) för att ni ställer upp. Ni är bäst!!!
PUSS